Distribuitor exclusiv in Romania al produselor Spartherm(Germania)

Despre seminee

 

Seria Varia

Despre seminee

Alegerea semineului este foarte importanta. Semineul va inobileaza locuinta sau biroul, contribuie din plin la atmosfera familiara de acasa si va asigura o caldura foarte placuta. Pentru a face alegerea corecta, este esential de stiut o serie de lucruri:

1. La ce foloseste un semineu?

Un semineu este folosit atat ca element decorativ-arhitectural, cat si ca element de incalzire a spatiului.

2. Ce inseamna seminee - soba?

Inseamna semineele de sine statoare. Acestea nu au nevoie de constructii speciale, pot fi mutate iar instalarea se face foarte repede si foarte ieftin. Despre seminee soba

3. Ce inseamna seminee construite?

Inseamna seminee case sunt compuse din focar + constructie. Despre seminee construite

4. Ce inseamna focar ?

Focarul este partea cea mai importanta dintr-un arzator. Este incaperea in care arde focul. Este foarte important ca focarul sa fie ales corect pentru ca focarul asigura frumusetea flacarilor, comoditatea folosirii, asigura incalzirea spatiului. Despre focare

6. Care sunt avantajele celor doua tipuri de seminee, clasic si de sine statator?

Seminee construite :
 • design;
 • constituie elemente arhitecturale;
 • eficienta mare.

Seminee - soba:
 • eficienta maxima posibila;
 • instalare foarte ieftina si in foarte scurt timp;
 • necesita cosuri mai mici, chiar cele pe lemne;
 • cele pe gaz nu necesita cos.

7. De ce are nevoie un semineu pentru a functiona?

Un semineu clasic necesita un focar, decoratii, materiale calorifuge pentru constructie si racord la cos. Un semineu soba necesita pe langa produsul propriu-zis racordul la cos.

8. Este nevoie de cos ? De care ?

Toate produsele pe lemn au nevoie pentru functionare de un cos intre 130 mm si 250 mm. In specificatiile tehnice se precizeaza exact fiecare focar ce tip de cos necesita. Cosul poate fi din caramida, material ceramic, inox si trebuie sa aiba o inaltime de minim 6-7m.

Inainte de a construi cosul, trebuie ales focarul pentru a sti exact ce fel de cos trebuie construit. Produsele pe gaz au nevoie de un cos de 100mm, existand si variante care nu au nevoie de un cos clasic, necesitand doar un cos asemanator cu cel pentru centralele termice murale (de apartament).

9. De ce sunt cele mai bune solutii semineele cu focar inchis?

Focarele inchise asigura siguranta si un mediu controlat pentru flacari. De asemenea, asigura o eficienta foarte buna. Desi se spune ca semineele cu focar deschis sunt mai frumoase, de fapt cele cu focar inchis asigura o flacara puternica, placuta vederii. Pe scurt, focarele inchise sunt mai comode de folosit mai sigure si mai frumoase. 10. De ce semineele Stelcotech? Sunt cele mai bune?

Semineele noastre sunt cele mai bune din lume. De ce ? Pentru ca liderii SCAN si Spartherm construiesc la comanda focare si seminee de cea mai inalta calitate, cu o eficienta maxima, usor de folosit. Produsele noastre sunt din otel captusit cu un material bazat pe samota special inventat de specialistii germani si danezi. Flacara este superba si usor de controlat (2-3 surse de alimentare cu aer pentru ardere).

Pot fi amplasate in orice loc din casa, si asigura caldura pentru incalzit suprafete mari cu foarte putine lemne. Geamul nu se murdareste si exista o tava de colectare a scrumului in orice produs. Pe scurt : sunt absolut sigure de folosit, se fac la orice forma si marime, asigura caldura la costuri mici si sunt comode (se curata foarte rar si consuma foarte putin lemn sau gaz).

11. Ce inseamna ca produsele Stelcotech sunt facute la comanda ?

Inseamna ca putem produce orice focar sau semineu soba la orice forma sau marime atat timp cat este tehnic posibil. Daca nu gasiti ceea ce va place in oferta noastra generala trimiteti-ne schita Dvs. care sa arate cum vreti sa arate focarul sau semineul si va vom raspunde cat de repede.

12. Semineul il iau pentru design, dar ma intereseaza si functia de incalzit. Cum se descurca semineele Stelcotech?

Extraordinar. Un semineu chiar mic poate incalzi 600 metri cubi la un consum de lemn foarte mic. De asemenea, se pot incalzi mai multe camere cu un focar sau semineu.

13. Ce garantie oferiti ?

Oferim 5 ani garantie. De asemenea, asiguram piese de schimb si reparatii pentru orice subansamblu al focarului / semineului.

14. Va ocupati de intreaga solutie sau vindeti numai semineele?

Putem sa vindem doar focarul sau semineul, putem sa-l construim, putem sa ne ocupam chiar si de cos. E alegerea Dumneavoastra !

15. Aveti seminee clasice ? Rustice ? Dar solutii ultramoderne?

Avem solutii atat pentru semineele clasice cat si pentru cele ultramoderne.

16. Pot incalzi mai multe camere cu un semineu?

Da, la comanda trebuie specificat acest lucru.

 

copyright © 2005 - 2016 Stelcotech Srl

dezvoltat de Web Media Bacau