Distribuitor exclusiv in Romania al produselor Spartherm(Germania)

Focare centrala (termoseminee) | Galerie imagini focare centrala (termoseminee)

 

Seria Varia

Focare centrala | termoseminee

Imagineaza-ti apa calda care vine de la semineul tau!
Avand in vedere faptul ca o mare parte din apa pe care o folosim ata direct cat si indirect este incazlita, este foarte important sa folosim energia disponibila pentru a incalzi apa.O baie fierbinte,un dus revigornat,incazirea prin parodeala,toate acestea necesita apa calda.Si asta in fiecare zi.

Intr-un moment in care resursele naturale sunt din ce in ce mai rare avem nevoie sa adpotam o abordare inteligenta si prudenta a utilizarii materiilor prime.Folositi resursele de energie existente deja pentru cele mai bune avantaje si actionati cu responsabilitate.Utilizarea lemnului pentru incalzire =resursa ecologica,durabila si rentabila!

Sarcina de incalzire a casei Dvs,cerintele pentru generarea si distributia de caldura vor diferi in functie de ce doriti incazliti semineul Dvs:toata casa,apa calda sau doriti sa aveti un sistem de backup la sistemul de incazlire central.

Focare centrala - termoseminee

Discutati cerintele si nevoile Dvs de incalzire cu specialistul in instalarea semineului impreuna cu inginerul instalator care se ocupa cu incalzirea central.Acesti specialist vor fi capabili sa gasesca impreuna solutia corecta pentru a se potrivi stilului Dvs de viata.

Termosemineele H2O

Semineele H20 se pot livra cu usa culisabila in sus sau cu deschidere laterala si sunt echipate cu un schimbator de caldura integrat pentru a putea fi racordate la sistemul central de incalzire al casei.

Avand un randamentul ridicat al eficienteti in apa(50-80%) ,semineele Spartherm H20 va satisfac toate nevoile combinand designul exclusivist cu tehnologia inovatoare.

Toate modelele H20 sunt dotate cu un dispozitiv de descarcare termica de siguranta patentat de catre firma Spartherm ce functioneaza pe principiul circulatiei gravitationale ,dispozitiv care protejeaza intreaga instalatie in cazul intreruperii curentului electric.

In timpul functionarii normale schimbatorul de caldura transporta apa incalzita pana la conducta de retur cu ajutorul unei pompe de criculatie.Apa este apoi incalzita in compartimentele laterale si in dispozitivul de evacuare a gazelor din schimbatorul de caldura pana cand paraseste focarul prin pompa de alimentare si intra in reteaua de incalzire centrala.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

 

copyright © 2005 - 2016 Stelcotech Srl

dezvoltat de Web Media Bacau