Distribuitor exclusiv in Romania al produselor Spartherm(Germania)

Seminee speciale | Galerie imagini seminee speciale

 

Seria Varia

Seminee speciale

Produsele SPARTHERM nu au aproape nici o limitare constructiva a formelor.De aceea este uzuala producerea de versiuni speciale sau unicate.

"Nimic nu este imposibil"-acest slogan nu se aplica numai pentru o renumita companie de automobile ci,de asemenea,pentru a introduce focarul noastru-inima unui semineu-ca baza pentru ideile tale si pentru sentimentul de a locui intr-un mediu confortabil si relaxant.

Suntem siguri veti veni la noi cu o noua provocare.Ce spuneti,de exemplu,de un semineu in care focul va arde simultan in 3 camere?Sau de un focar transparent care combina o fata dreapta,liniara cu o fata rotunda?Fiti creativi si cautati-va inspiratia aici...

Nu este nici un vis, o realizare la care noi sa nu indraznim...noi va punem ideile in practica. Utilizand tehnologii de ultima generatie,cum ar fi CAD,LASER si CNC-uri imbinate cu procesele de productie manuala,dam nastere unor produse unice incomparabile in ceea ce privesc materialele si peroada lor de viata.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Galerie seminee speciale - modele de seminee speciale din oferta noastra

Seminee speciale 1 Seminee speciale 2 Seminee speciale 3 Seminee speciale 4 Seminee speciale 5 Seminee speciale 6 Seminee speciale 7 Seminee speciale 8 Seminee speciale 9 Seminee speciale 10 Seminee speciale 11 Seminee speciale 12

 

copyright © 2005 - 2016 Stelcotech Srl

dezvoltat de Web Media Bacau